Τσαλδάρης εν δράσει και η φανέλα με το Νο16 (video + photogallery)

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έφτασε από πολύ νωρίς στο γήπεδο για την πρώτη του προπόνηση. Πήγε στα αποδυτήρια, μίλησε με τους παλιούς συνεργάτες του, χαιρέτησε τους νέους συμπαίκτες του και τον Βαγγέλη Αλέξανδρή, φόρεσε τα κίτρινα και μπήκε να παίξει μπάσκετ!

Σαν να μη πέρασε μια μέρα… Ο Τσαλδάρης ένιωθε πολύ άνετα στο Αλεξάνδρειο. Όλα έμοιαζαν ίδια για τον Έλληνα γκαρντ, που ένιωθε σαν στο σπίτι του και είχαν τρομερή όρεξη για προπόνηση. Σαφώς και δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει και να παίξει στο 100%, όμως έδειξε από την πρώτη προπόνηση την ποιότητα του και πόσο μπορεί να ανεβάσει όλη την ομάδα με την παρουσία του στο παρκέ. Ο Αλεξανδρής σε συνεργασία με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο θα προσπαθήσουν να βάλουν στην φιλοσοφία της ομάδας τον Τσαλδάρη, αλλά και θα βάλουν στο παιχνίδι του Άρη νέα συστήματα με τα οποία θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν τις επιθετικές αρετές του 31χρονου γκαρντ.
Ο Τσαλδάρης ζήτησε και πήρε το Νο16, το οποίο είχε προσωρινά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Μάλιστα ο φροντιστής της ομάδας, Γιάννης Νικητάκης είχε ήδη έτοιμη την φανέλα του Τσαλδάρη και το PRESSARIS σας την παρουσιάζει!

Παρακολουθείστε τον Δημήτρη Τσαλδάρη εν δράσει από την προπόνηση του Άρη:

{youtube}YfyNtExeBKQ|640|360|1{/youtube}

Δείτε τον Δημήτρη Τσαλδάρη σε στιγμιότυπα από την προπόνηση και την φανέλα με το Νο16:

{gallery}siridis/tsaldaris_practice{/gallery}

To Top