Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Μιχάλη Κύργια!

Ο Άρης είναι έτοιμος για την πρώτη του μεταγραφική κίνηση αυτό το καλοκαίρι. Οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Μιχάλη Κύργια, 24χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνιζόταν την χρονιά που ολοκληρώθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Κύργιας ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας που κέρδισε την άνοδό της στην Σουπερλίγκα. Είχε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας, συνολικά αγωνίστηκε 1443 λεπτά, τα περισσότερα στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Στα 24 του χρόνια είχε προτάσεις από τον ΑΕΚ, ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, όπως επίσης και δέχθηκε και πρόταση ανανέωσης από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά προτίμησε τον Άρη για ευνόητους λόγους, θεωρώντας την πρόταση των κίτρινων μια σημαντική ευκαιρία για να κάνει ένα ανοδικό βήμα στην καριέρα του. Ο Κύργιας αποτελεί εισήγηση του προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου και του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Μούτα.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί οριστική εξέλιξη στην υπόθεση, αν και όλα δείχνουν ότι ο Κύργιας θα είναι ούτως ή άλλως η πρώτη μεταγραφή του Άρη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 

To Top