Πρόταση της ΠΑΕ για Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία, μεγάλη, όμως, η… απόσταση!

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της διοίκησης του Άρη με τον ατζέντη των Μανώλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης έκανε συγκεκριμένεςς προτάσεις, όμως η αίσθηση είναι ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές!

Στα γραφεία της Αλκμήνης βρέθηκε ο Δημήτρης Καρύδας σήμερα το απόγευμα. Ήταν η δεύτερη συνάντηση, μετά από εκείνη (διερευνητικού χαρακτήρα) που είχε πραγματοποιηθεί πριν μερικές μέρες. Στην πρώτη συνάντηση κατατέθηκαν μόνο οι… προθέσεις. Σήμερα πέρασαν από τις προθέσεις αμοιβαίας συνεργασίας στις προτάσεις, οι οποίες είτε θα προκαλέσουν την ανανέωση της συνεργασίας, είτε όχι.

Η κίτρινη ΠΑΕ κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για τις παλιές οφειλές (συνολικά αγγίζουν τις 400.000 ευρώ) προς τους δυο παίκτες, όσο και για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Όπως τονίζεται από την Αλκμήνης η συνολική πρόταση που έγινε ήταν με γνώμονα τις δυνατότητες της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο και αναμένεται πλέον μέσα στις επόμενες μέρες η απάντηση των παικτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του Άρη απέχει αρκετά από αυτά που περίμεναν να ακούσουν οι παίκτες. Κυρίως στο πλαίσιο καταβολής των παλιών οφειλών. Η πρώτη αίσθηση; Παγωμάρα! Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, γεγονός που δείχνει ότι το θέμα της παραμονής παραμένει ανοιχτό.

To Top