Χρυσό μετάλλιο για τον Παπίκα στην πυγμαχία!

Για δεύτερη φορά στην πυγμαχική του δραστηριότητα  καταφέρνει ο Γιάννης Παπίκας να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να πάρει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 75 κιλών στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ανδρών, που διεξήχθη στα Μουδανιά Χαλκιδικής.   

Μετά την ατυχία, που είχε πέρσυ να χάσει το χρυσό μετάλλιο λόγο τραυματισμού στον τελικό ο πυγμάχος του Άρη φέτος έβαλε τα δυνατά του και κατάφερε να ανακηρυχτεί  πρωταθλητής και να αποδείξει ότι με την σωστή προετοιμασία, η δίψα και το πείσμα για διάκριση, είναι τα κατάλληλα συστατικά για να  πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Κωνσταντίνου Νήρου στα 56 κιλά, το χρυσό μετάλλιο του Φώτη Αράπογλου στα 91 κιλά, με το χρυσό μετάλλιο του Παπίκα Ιωάννη έπεσε και η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος για του πυγμάχους του Άρη.

Ο έφορος των κιτρίνων  Ανδρέας Δημαρέλης, όπως και οι προπονητές Γιώργος Γκαβέζος και ο Στέργιος Κωστίδης κάνοντας τον απολογισμό του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την προσπάθεια των αθλητών τους και πιστεύουν ότι και στα επόμενα πρωταθλήματα οι αθλητές του Άρη θα  επιτύχουν πολλές και μεγάλες διακρίσεις.

 

To Top