Προφυλάσσεται ο Τσαλδάρης, όλοι οι άλλοι παρόντες!

Οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τη Ντόνετσκ, από τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει ο Δημήτρης Τσαλδάρης, αλλά πλέον μόνο για… προληπτικούς λόγους. Ο έμπειρος γκαρντ προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά θα προφυλαχθεί και αύριο, για να είναι απόλυτα έτοιμος στον αγώνα με τη Καβάλα.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του, ακόμα και ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος όμως αύριο δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Αν το παιχνίδι έκρυβε βαθμολογικό ενδιαφέρον και υπήρχε περίπτωση πρόκρισης, ήταν βέβαιη η συμμετοχή του έμπειρου γκαρντ.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Άρης δεν κυνηγάει αγωνιστικό στόχο, ο Τσαλδάρης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός 12αδας και θα είναι 100% έτοιμος κόντρα στην Καβάλα. Άλλωστε ο Άρης εκεί στρέφει πλέον την προσοχή του, στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλοντας να μην κάνει ήττα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας, εκμεταλλευόμενος το ομαλό πρόγραμμα και το γεγονός ότι δεν θα έχει αγώνες Τρίτη – Σάββατο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top