Αύριο τα σπουδαία για τον Κατίδη

Με το… δεξί ξεκίνησε για τον Γιώργο Κατίδη η ξεχωριστή εμπειρία της δοκιμής σε μια ιστορική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο νεαρός μέσος έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την μπλε φόρμα της Έβερτον και αύριο θα πάρει μέρος στο φιλικό παιχνίδι, που ουσιαστικά θα γίνει για χάρη του…

Ο 19χρονος παίκτης του Άρη, ο οποίος βρίσκεται στο Λίβερπουλ για να δοκιμαστεί και να… υποχρεώσει τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του, έμεινε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που συνάντησε. Η συμπεριφορά των στελεχών της Έβερτον και το υψηλό επίπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων, του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού άλλωστε η οργάνωση και ο απόλυτος επαγγελματισμός είναι στοιχεία συνώνυμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κατίδης έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος τον καλωσόρισε και είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του στο ξεκίνημα. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» ρώτησε τον 19χρονο άσο σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται, έτσι ώστε να αξιολογήσει καλύτερα τα προσόντα του.

Η ημέρα- κλειδί θα είναι πάντως η αυριανή, αφού η Έβερτον σχεδιάζει να δώσει την Τρίτη ένα φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε αντίπαλο που δεν είχε γίνει ακόμη γνωστός. Η χρησιμότητα αυτού του φιλικού θα είναι ακριβώς για να «τσεκάρει» ο Μόγιες τον Κατίδη και να κρίνει αν θα κινηθεί για την απόκτησή του, προσθέτοντας άλλον έναν Έλληνα στο δυναμικό της ομάδας, έπειτα από τον Απόστολο Βέλλιο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top