ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωράει του Ντιόπ, έρχεται στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις

Προχωράει η υπόθεση της απόκτησης του Πάπε Σέικ Ντιόπ για τον Άρη!  Είναι από τις περιπτώσεις κεντρικών χαφ που εξετάζει ο Άρης έχοντας αποφασίσει την ενίσχυσή του σ’ αυτή τη γραμμή με την προσθήκη τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν ενδεχομένως εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι κιτρινόμαυροι από τον περασμένο Ιανουάριο είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου (αγωνίζεται ως εξάρι και οκτάρι). Ο Παπέ Σεΐκ Ντιόπ είναι 24 χρόνων, 1μ.80 και έχει χριστεί 3 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης, έχοντας αρκετές συμμετοχές στις “μικρές” Εθνικές της Ισπανίας έχοντας γεννηθεί στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου! Mάλιστα διαθέτει Ισπανικό διαβατήριο.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου, εφόσον βρεθεί η “χρυσή τομή” να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη ο 24χρονος μέσος. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος και ο εκπρόσωπος του, αναμένονται άμεσα στην Ελλάδα, ίσως και πριν την Παρασκευή, για τις τελικές συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη!

To Top