ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Προχωράει το ενδιαφέρον των χορηγών»

Ο Κώστας Χαριτωνίδης, γενικός αρχηγός του βόλεϊ του Άρη, μίλησε για το τμήμα και την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά, όσα είπε στο ”Yellow Radio 92,8”:

Για τους βοηθούς στη χρονιά: Υπάρχουν οι συζητήσεις να γίνει μια διοίκηση 5-6 ατόμων. Όλοι θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε και χορηγίες αλλά θα βοηθήσουμε το τμήμα να ανταπεξέλθει. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα νομίζω πως είναι εύκολο να σταθεί το τμήμα. Αν έχει και έσοδα ο ερασιτέχνης θα έχουμε και από εκεί βοήθεια.

Αγωνιστικά: Και ο προπονητής και οι παίκτες θέλουν να παραμείνουν. Αλλά πρώτα να έχουμε έχουμε κάτι θετικό στα χέρια μας, μια σωστή οργάνωση. Όλα με τη σειρά τους όμως, πρώτα διοίκηση και μετά συμφωνίες με παίκτες και προπονητη.

Για τις επαφές με ανθρώπους να συνεισφέρουν οικονομικά: Ακόμα υπάρχει η επαφή. Αλλά δεν φτάνει μόνο η βοήθεια αυτών των ανθρώπων.

Για τις οφειλές του τμήματος: Όσο πάνε πέφτουνε. Υπάρχουν σωματεία στην Α1 που έχουν περισσότερα χρέη από τον Άρη.

Για την επόμενη μέρα: Πρέπει να ξανά γίνουμε δυνατοί. Χάνουμε χρόνο και χρήματα αλλά εμένα δεν με πειράζει καθόλου. Από αυτό το σύλλογο κερδίσαμε και πρέπει να κερδίσει κι αυτός από μας. Αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Τα μέλη είναι αυτά που θα σώσουν την ομάδα. Τα λεφτά του κόσμου θα βοηθήσουν πολύ. Σε ένα-δυο χρόνια που θα τελειώσουμε με τα χρέη ο Άρης θα μπορεί να ξανά γίνει μεγάλος και να βάλει ψηλά το πήχη.

To Top