ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Χάρηκαν” οι Ισπανοί με την απόφαση Βεζένκοφ…

Ήταν λογικό η είδηση της απόσυρσης της συμμετοχής του Βεζένκοφ από το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ να… άνοιξε την όρεξη πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, διότι ένας μεγάλος “αντίπαλός” τους δεν υφίσταται πλέον. Το θέμα, όμως, είναι πως στο παιχνίδι παραμένει δυναμικά και ο Άρης.

Η El Mundo Deportivo με… άτοπο επαγωγή διεξήγαγε το συμπέρασμα ότι ο 19χρονος φόργουορντ είναι πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, επειδή δεν δήλωσε τελικά συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ. Είναι δεδομένο ότι οι Καταλανοί ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ότι έχουν κάνει συνάντηση και του έχουν εξηγήσει τον ρόλο του, ότι του κατέθεσαν πρόταση, ότι ο εκπρόσωπός του είπε ότι τον ενδιαφέρει τον ίδιο τον παίκτη η προοπτική να παίξει εκεί, αλλά αυτά μπορεί να μη σημαίνουν και τίποτα.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν πλησιάσει τον παίκτη, προσφάτως η Βαλένθια, θα υπάρξουν κι άλλες όταν ολοκληρωθεί η χρονιά, όμως μη ξεχνάει κανείς ότι υπάρχει και ο Άρης, που του προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες ανάδειξης των δυνατοτήτων του, ειδικά αν του χρόνου επιστρέψει στην Ευρώπη.

To Top