ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωρημένες επαφές με τον Μήτρογλου, ακόμη πιο κοντά στον Άρη!

Προχωρημένες είναι οι επαφές με τον Κώστα Μήτρογλου, όλα δείχνουν ότι είναι ακόμη πιο κοντά στον Άρη, πυροδοτώντας μια μεγάλη μεταγραφική βόμβα!

O Άρης, όπως σημειώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) έκανε την καθοριστική κίνηση για τον Κώστα Μήτρογλου, έκανε την δική του υπέρβαση περιμένοντας τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του παίκτη με τη Μαρσέιγ. Το πώς θα λυθεί το συμβόλαιο του άμεσα, με ευχαριστημένες όλες τις πλευρές.

Ο Μήτρογλου δεν παίρνει παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει να παίξει ενεργά από τον Μάρτιο του 2020. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες όμως να λυθεί το συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν και να γίνει η τελική κίνηση για την απόκτησή του, παρά το μεγάλο οικονομικό κόστος…

Το μεγάλο πλεονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι βρέθηκε κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στον Άρη και τον διεθνή επιθετικό.

Οι πιθανότητες για την απόκτησή του αυτήν την στιγμή είναι μεγάλες και ρεαλιστικές, όπως προέκυψαν μετά τον νέο κύκλο συζητήσεων που άνοιξε ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη με την Μαρσέιγ τις τελευταίες ώρες, ούτως ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Αυτό θα γίνει εφόσον οι δύο πλευρές βρουν σημείο επαφής στο οικονομικό, την στιγμή που τα νούμερα είναι μεγάλα. Εφόσον βρεθεί η “χρυσή τομή” ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μήτρογλου, τότε θα ανοίξει οριστικά ο δρόμος για την έλευσή του στο Κλεάνθης Βικελίδης!

 

To Top