Προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων ο Παναθηναϊκός!

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην αναστολή της λειτουργίας της και των συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης προχώρησε σε αναστολή συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, στην ενημέρωση που έγινε από την ΠΑΕ, γίνεται αναφορά στις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουν για να πάρουν το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ από το κράτος, το οποίο παρέχεται σε όσους έχουν πληγεί από την πανδημία του Κορονοϊού.

Και αν για τους απλούς υπαλλήλους αυτό είναι δίκαιο και θα γίνει, το ζήτημα είναι τι θα συμβεί με τους προπονητές της πρώτης ομάδας και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αμείβονται πλουσιοπάροχα σε σχέση με τον μέσο Έλληνα.

Με αυτήν την κίνηση ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει το τρίμηνο… πάγωμα των δόσεων προς την εφορία. Επιπλέον, θα πρέπει να τονίσουμε πως στο συγκεκριμένο… μέτρο δεν μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές καθώς δεν είναι γραμμένοι στην ΕΡΓΑΝΗ (το πληφοροριακό σύστημα του υπουργείου Εργασίας).

To Top