Το 2/2 του Ένινγκ στον πάγκο του Άρη από την Super League (photos)

Στη σημερινή της ανασκόπηση η Super League θυμήθηκε την 8η αγωνιστική, όπου ο Άρης επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 με τον Μίχαελ Ένινγκ να κάνει το 2/2 στον πάγκο της ομάδας!

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Η 8η αγωνιστική αφιερώνεται από τη Super League στην εκστρατεία κατά του ρατσισμού.

Η μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν ακόμα νίκη, η Λαμία, έχει δώσει τα κλειδιά του πάγκου της στον Απόστολο Μάντζιο, που το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας στο δευτεριάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη δεν είναι το καλύτερο. Ευρεία ήττα με 4-1 και η ομάδα της Φθιώτιδας μένει χωρίς νίκη, ενώ ο Αστέρας ανεβαίνει. Ο Χερόνιμο Μπαράλες γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος κερδίζοντας το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Νέο Φάληρο με 2-0. Από την αθηναϊκή ομάδα παίρνει ήδη διαφορά οκτώ βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει δύο βαθμούς πίσω του, νικώντας στο Βόλο με 2-0, και φυσικά σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι για δεύτερο παιχνίδι δεν δέχεται γκολ. Σκοράροντας για 29ο διαδοχικό παιχνίδι εκτός, ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει το ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας.

Οι δύο καλύτερες ομάδες από την περιφέρεια βρίσκονται αντίπαλες στο Ηράκλειο. Εκεί ο ΟΦΗ είναι αυτός που κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στην έδρα του, με θύμα του την Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός προβληματίζει και πάλι, αφού χάνει από την ΑΕΛ στο «Σπύρος Λούης». Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη εντός έδρας και ένας βαθμός είναι η χειρότερη συγκομιδή του σε ξεκίνημα. Αυτή η νίκη με 2-1 φέρνει τη θεσσαλική ομάδα στην έκτη θέση και τα χαμόγελα στον κόσμο της, αφού είναι πέντε παιχνίδια αήττητη.

Ο Άρης ζευγαρώνει τις νίκες του με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του, με ένα γρήγορο 2-0 επί του Παναιτωλικού, που παραμένει χωρίς νίκη. Και έχει πίσω του μόνο τον Πανιώνιο, που χάνει εύκολα στο Περιστέρι με 4-0, από τον Ατρόμητο».

To Top