ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλητής Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας με τον Ματέο στην… κερκίδα (photo)

Πρωταθλητής στη Σερβία για τη σεζόν 2019-2020 αναδείχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, μετά το 0-5 κόντρα στη Ραντ Μπέογκραντ το βράδυ της Παρασκευής (29/5). Η Παρτιζάν έμεινε στο -14 και παρότι έχει παιχνίδι λιγότερο, όλα κρίθηκαν.

Αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό και 31ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα. Η σημερινή μαθηματική κατάκτηση του τίτλου σημειώθηκε ανήμερα της 29ης επετείου από το Κύπελλο Πρωταθλητριών που είχε πάρει η ομάδα της Σερβίας.

Ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος για την ακρίβεια δεν ήταν ούτε καν στην 18άδα.

Ο ίδιος προ ημερών σε δηλώσεις του είχε πει πως είναι πολύ χαρούμενος που θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και πως ανυπομονούσε τόσο για αυτό το ματς, όσο και για το Κύπελλο που ακολουθεί.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, όμως, είχε διαφορετική γνώμη καθώς είναι ειλημμένη απόφαση πως δεν τον υπολογίζει για από εδώ και στο εξής, γι αυτό και αναζητείται τρόπος να πουληθεί ο Αργεντινός που φέτος έπαιξε σε 13 (από τα 27 μέχρι στιγμής) ματς στο πρωτάθλημα με 3 γκολ και 1 ασίστ. O σερβικός σύλλογος, μάλιστα, πρόσθεσε χθες στο ρόστερ του έναν ακόμα εξτρέμ, τον γνώριμό μας από την θητεία του στον Πανιώνιο, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος μετά την ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε στην Πόγκον (Πολωνία) του Μιχάλη Μανιά.

 

 

To Top