ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι υποψήφιοι για την θέση του Ματίγια κόντρα στον ΟΦΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει με τον Μίχαελ Ένινγκ να προβληματίζεται για την απουσία του Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός μέσος του Άρη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και έτσι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Γερμανός προπονητής δεν έχει και πολλές εναλλακτικές επιλογές για την μεσαία του γραμμή. Είτε θα εμπιστευτεί στο πλευρό του Λούκας Σάσα έναν εκ των Αμπού Μπα-Πέτρο Μπακούτση ή θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός του Μάρτιν Τόνσο, που στο παρελθόν είχε αντικαταστήσει τον Ισπανό. Ο Αργεντινός, όμως, παραμένει αμφίβολος ενώ ήδη έχει χάσει πολλές προπονήσεις, επομένως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ο Αμπού Μπα παρότι είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Μίχαελ Ένινγκ, το τελευταίο διάστημα πριν την διακοπή δεν ήταν στις πρώτες του επιλογές από τον πάγκο.

Ο νεαρός Μπακούτσης έπαιξε στα χαφ στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και είναι από τους νεαρούς της ομάδας, που εμπιστεύεται ο Γερμανός.

Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή του Ούγκο Σόουζα, που έπαιξε σε τέτοια θέση κόντρα στην ΑΕΚ στο Κύπελλο, αν και ο Ένινγκ τον θέλει περισσότερο για τα στόπερ ή τη θέση του δεξιού μπακ. Όπως και τον Φραν Βέλεθ, που επίσης θα μπορούσε να αγωνιστεί στα χαφ, θέση με την οποία έχει “φλερτάρει” πολλές φορές στο παρελθόν ως παίκτης του Άρη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έπαιξε ποτέ…

To Top