Πρωτιά για την 4Χ100 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών

Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 ανδρών, αφού πήρε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στην Τουρκία.

Οι Κώστας Ζήκος, Νίκος Εμπέογλου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Γιάννης Νυφαντόπουλος τερμάτισαν στην πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Ερζερούμ με 39.23, επίδοση που δείχνει πως η δουλειά που έγινε στα καμπ έφερε αποτελέσματα, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου τον ερχόμενο Αύγουστο.
Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 γυναικών, με τις Δέσποινα Μουρτά, Δήμητρα Γναφάκη, Μαρίτα Αργυρού και Ανδριάνα Φέρρα να κάνουν χρόνο 3.33.60 και να παίρνουν, επίσης, την πρώτη θέση.

Η ομάδα 4Χ100 γυναικών δεν πέτυχε αυτό που περίμενε, καθώς έτρεξε χωρίς τα βασικά τις στελέχη. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη, δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε σφίξιμο στο πόδι, ενώ η Άρτεμις Αναστασίου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Την ομάδα, που τερμάτισε δεύτερη με 45.11, πλαισίωσαν οι Στέλλα Μιχαηλίδου, Ανδριάνα Φέρρα, Αλάνα Μπερν και Δήμητρα Τσουκαλά.
Η ομάδα 4Χ400 ανδρών, με τους Γιάννη Ντέτσικα, Γιώργο Λαμπρόπουλο, Σπύρο Δουκατέλη και Μιχάλη Παππά, τερμάτισε τρίτη με χρόνο 3.09.20.

To Top