Πρωτοχρονιά με προπονητολογία και ένα δεδομένο: Καμπερίδης-Μουρατίδης και στα Τρίκαλα

Η πρώτη μέρα του 2014 βρίσκει τον Άρη χωρίς προπονητή. Διάδοχος του Βαγγέλη Αγγέλου δεν έχει βρεθεί ακόμα. Στον αγώνα με τα Τρίκαλα θα κοουτσάρουν ο Σάββας Καμπερίδης και ο Παρασκευάς Μουρατίδης. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παραμένει πρώτη επιλογή, ο Νέναντ Μάρκοβιτς παραμένει δεύτερη επιλογή, αμφότεροι βρίσκονται σε συζητήσεις με την ΚΑΕ.

Αυτά τα είναι τα δεδομένα για το θέμα προπονητή στον Άρη. Η διοίκηση θέλει να εξαντλήσει τα δικά της περιθώρια για να φέρει τον Παναγιώτη πίσω ως προπονητή. Το αν θα γίνει αυτό τώρα ή όχι είναι θέμα που ίσως δεν μπορεί να ελέγξει υπό την έννοια ότι εμπλέκεται η κινέζικη ομοσπονδία, με την οποία ο Γιαννάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Γίνεται σοβαρή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για να πειστεί ο Γιαννάκης, όμως συμφωνία δεν υπάρχει.

Αυτός είναι και ο λόγος που παράλληλα υπάρχουν επαφές και συνομιλίες και με τον Νέναντ Μάρκοβιτς, που είναι η δεύτερη επιλογή, η οποία όσο περνάει ο καιρός κερδίζει πόντους. Ο Άρης έχει ήδη μιλήσει με τον Μάρκοβιτς και με τον ΚΑΟΔ, όμως τηρείται στάση αναμονής, προφανώς λόγω Γιαννάκη.

Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά. Πηγή από τη διοίκηση ανέφερε στο PRESSARIS πως όπως και να έχει ο Άρης θα πάρει προπονητή και δεν θα μείνει με το δίδυμο Καμπερίδη – Μουρατίδη, παρόλο που οι δύο συνεργάτες του Βαγγέλη Αγγέλου κάνουν πολύ καλή δουλειά το τελευταίο 10ήμερο.

 

To Top