ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδερφή του Ρονάλντο για την τιμωρία του: «Κανείς δεν μπορεί να καταστρέψει ένα παιδί του Θεού» (photo)

Η τιμωρία των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το παιχνίδι του ισπανικού Σούπερ Καπ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα και το σπρώξιμο του Πορτογάλου στον διαιτητή, δεν ενόχλησε μόνο τον ίδιο αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του. 

Η αδερφή του Κριστιάνο, Κάτια Αβέιρο, έσπευσε να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της αδερφό με μία καυστική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με πολλά θρησκευτικά στοιχεία και αναφορές στο Θεό.

Συνοδευόμενη από τη φωτογραφία στην οποία ο Πορτογάλος σουπερ σταρ έβγαλε τη φανέλα του για να τη δείξει στους οπαδούς στο «Καμπ Νου», η Κάτια Αβέιρο έγραψε την παρακάτω λεζάντα.

«Εκείνοι θα πρέπει να καταφέρουν να καταρρίψουν τον Θεό για να μπορέσουν να σε καταστρέψουν, και αφού κανείς δεν μπορεί να ρίξει τον Θεό, μπορούν να κάθονται να περιμένουν στην απελπισία τους… Όταν επιστρέψεις μετά από αυτές τις πέντε αγωνιστικές που αδίκως σου επέβαλλαν, θα έρθεις με μία δύναμη που ο κόσμος ούτε καν γνωρίζει, και αν εκείνοι νομίζουν ότι έχουν δει την πραγματική σου δύναμη είναι πολύ γελασμένοι. Ένα παιδί του Θεού δεν το καταστρέφει κανείς. Το έργο δημιουργείται… Η δικαιοσύνη έρχεται…».

Δείτε την ανάρτηση της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο: 

To Top