ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσαν μεταγραφές Βέροια και Σπάρτη

Στη Βέροια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, με τον πρώην παίκτη του Αγροτικού Αστέρα να υπογράφει συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας:

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ουνγιαλίδη. Ο νεαρός αμυντικός (γεννήθηκε στις 24/10/1994) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα τoυ Αγροτικού Αστέρα (26 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί σε Καλλονή (2 συμμετοχές στη Super League) και σε Ζάκυνθο (25 συμμετοχές στη Football League).

Την απόκτηση των Δημήτρη Βοσνακίδη και Γιάννη Παναγιωτόπουλου, ανακοίνωσε την Τετάρτη (23/8), η διοίκηση της Σπάρτης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Βοσνακίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, στις Μπάρι, Λουτσέζε και Σαβόια στην Ιταλία, αλλά και στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

To Top