ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρόκριση μέσω του κόσμου – Το Χαριλάου πρέπει και θα είναι… αλλιώς!

Δεδομένα το γήπεδο Χαριλάου την Πέμπτη 15 Αυγούστου πρέπει να είναι… αλλιώς! Όχι μόνο να είναι κατάμεστο απ’ άκρη σ’ άκρη, αλλά να μην μπορεί να ακούσει ο Νορβηγός τους συμπαίκτες του!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πολύ ακόμα πριν τη σέντρα του αγώνα και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο κόσμος θα πρέπει να «ταράξει» τους παίκτες της Μόλντε με τη φωνή του και να τους δώσει να καταλάβουν πως η πρόκριση δεν εξαρτάται από εκείνους. Αλλά από τον Άρη, τον κόσμο του και τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη που πρέπει με τη σειρά τους να κάνουν κατάθεση καρδιάς και ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Σαφώς και το 3-0 είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί, άπαντες το γνωρίζουν αυτό. Όμως όποιος δεν προσπαθήσει και δεν πιστέψει στην ανατροπή… καλύτερα «ας μείνει σπίτι», όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Από την επόμενη κιόλας μέρα του αγώνα στη Νορβηγία και μετά το αρχικό μούδιασμα, η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να πιστεύει -και κυρίως να το μεταδίδει- ότι το σκορ… γυρίζει. Και θα γυρίσει, αρκεί οι παίκτες να νιώσουν όπως ο κόσμος, και όση τρέλα, δίψα, πάθος και πίστη αντικρίσουν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» να τα μεταφέρουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δείχνοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος του Άρη, ακόμα και σε μια δύσκολη ημέρα όπως η 15η Αυγούστου, θα είναι εκεί, στο δεύτερο σπίτι του στο γήπεδο Χαριλάου! Για να στηρίξει με κάθε τρόπο και να «εξοπλίσει» με δύναμη και αποφασιστικότητα την ομάδα για να έρθουν τα πάνω… κάτω.

Οι παίκτες ήδη έχουν λάβει τα μηνύματα πίστης από τον κόσμο για αυτό το παιχνίδι και έχουν κατανοήσει την κατάσταση που επικρατεί. Εξάλλου έχει πληγωθεί ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός μετά το «ναυάγιο» στο Μόλντε και πρέπει να παίξουν όχι μόνο για τους 25 χιλιάδες που θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και για να αποδείξουν πως δεν ήταν εκείνη η πραγματική τους εικόνα.

Και για όσους πιστεύουν πως το παιχνίδι δεν γυρνάει και κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις στο αν θα πρέπει να δώσουν το «παρών», σας παραπέμπω στο κείμενο του Νίκου Οικονόμου για το πως έχει πράξει σε παρόμοιες περιπτώσεις ο λαός του Άρη…

To Top