Πρόκριση στην παράταση (1-1), τελικός Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ είναι (μετά τον Παναθηναϊκό) ο δεύτερος φιναλίστ του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς έφυγε με ισοπαλία 1-1 απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης» στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, έπειτα από ένα παιχνίδι-θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση και στις… λεπτομέρειες, με το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε ο Τσόλακ στο 109’!

Μετά από ένα τρομερό σε ένταση, πάθος κι ευκαιρίες ματς που έμεινε στο 0-0 στην κανονική διάρκεια, ο Ελ Αραμπί με εύστοχο πέναλτι στο 105’ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως στο φινάλε «μίλησε» ο Κροάτης φορ του ΠΑΟΚ που πέτυχε το γκολ της πρόκρισης, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής: Βαλεντίν Γκόμεθ Πιθάρο (Ισπανία)
Κίτρινες: Σισέ, Παπασταθόπουλος, Βαλμπουενά – Α. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον
Αποβολές Αουγκούστο (στο 105’ ενώ βρισκόταν στον πάγκο)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (111’ Κούντε), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μ. Καμαρά (61’ Καρβάλιο), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (111’ Βρουσάι), Ροντρίγκες (75’ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (87’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (75’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο (89’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (46’ λ. τρ. Φελίπε Σοάρες, 105’ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62’ Μιτρίτσα, 90’ λ.τρ. Τέιλορ), Άκπομ (72’ Ολιβέιρα).

To Top