Πρόκριση στους “16” του Indian Wells ο Τσιτσιπάς (video)

Την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Indian Wells Masters, για πρώτη φορά στην καριέρα του εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Φάμπιο Φονίνι με ανατροπή 2-6, 6-3, 6-4, σφραγίζοντας την πρόκριση στους “16” του BNP Paribas Open.

Ήταν η 3η νίκη του 23χρονου πρωταθλητή μας επί του Φονίνι σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Στέφανο να ανατρέπει το προβάδισμα με σετ και με break του 34χρονου στο 2ο σετ.

Το παιχνίδι είχε ένταση, θέαμα και αγωνία ενώ στο τέλος, όταν ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την ανατροπή του με τον 10ο άσο του στο ματς, οι δύο τενίστες αντάλλαξαν μερικές κουβέντες στο φιλέ.

Στον 4ο γύρο της Masters διοργάνωσης, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ ο οποίος κέρδισε με τη σειρά του 6-4, 6-2 τον Κριστιάν Γκαρίν.

Ο Στέφανος έχει το απόλυτο των νικών κόντρα στον 22χρονο από την Αυστραλία, έχοντας 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε επίπεδο ATP Tour.

H αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να κλείσει το πρόγραμμα της Τετάρτης στην Καλιφόρνια (04:00 ώρα Ελλάδος, ξημερώματα Πέμπτης).

To Top