Τζόρτζεβιτς: «Θέλω το πρωτάθλημα με τον Άρη, τον αγαπάω γι’ αυτό έμεινα»

Τα φώτα της νίκης της ομάδας ποδοσφαίρου των γυναικών του Άρη έπεσαν πάνω στην Γιάσνα Τζόρτζεβιτς. Δικαίως διότι πέτυχε και τα τρία γκολ απέναντι στην Καρδίτσα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της με το ονειρικό dead ball hat-trick.

Η ίδια μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 101,7 για την απόφασή της να παραμείνει στον Άρη, τον στόχο της που είναι το πρωτάθλημα αλλά και την… πόρτα που έριξε στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Καστοριά: Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι λόγω βροχής, είχαμε να αγωνιστούμε με 10 παίκτριες, όμως δεν τα βάλαμε κάτω και δείξαμε τι σημαίνει Άρης. Παίξαμε με πάθος και δείξαμε ότι το θέλουμε περισσότερο από την άλλη ομάδα. Καταφέραμε να γυρίσουμε, ευτυχώς, το παιχνίδι. Η ομάδα έχει πυγμή και όλες μαζί, πήραμε την νίκη, όχι μόνο εγώ.

Για το απίστευτο dead ball hat-trick που πέτυχε: Μέχρι χθες δεν το κατάλαβα, σήμερα το καταλαβαίνω. Δίνω ένα μεγάλο μπράβο προς εμένα, αλλά και στις συμπαίκτριες μου, δεν είμαι μόνη σε αυτό. Για εμένα προσωπικά, δεν σημαίνει τόσο πολύ κάτι, εννοείται ότι είναι σημαντικό, αλλά σημαντικότερη είναι η νίκη από το ρεκόρ.

Σχετικά με το αν οι γυναίκες του Άρη οδεύουν για πρωτάθλημα: Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, να δείχνουμε στον Άρη και γενικά ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτερες. Ακόμα δεν θέλω να μιλήσω για τόσο ψηλούς στόχους, είναι νωρίς. Απλά έτσι, βήμα βήμα, θα δούμε και θα δείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλες μας.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Καρδίτσα, που ανταγωνιστική έδρα: Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε σίγουρα να συνεχίσουμε με νίκη, απλά αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά, ενώ κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Καρδίτσα είναι πάρα πολύ δύσκολη ομάδα, αλλά αν δουλεύουμε σαν ομάδα όπως κάναμε χθες, θα τα καταφέρουμε.

Η διαφορά του Κλεάνθης Βικελίδης συγκριτικά με τις υπόλοιπες έδρες: Ήταν λίγο δύσκολα για εμάς, τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε σε αυτό το γήπεδο ήταν πριν 3 χρόνια. Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, τώρα είναι ο δεύτερος αγώνας που παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί είναι μεγάλο σε έκταση. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το παιχνίδι όπως το έχουμε στο μυαλό μας, απλά είναι λίγο δύσκολα γιατί δεν είμαστε συνηθισμένες να αγωνιζόμαστε σε τέτοιου είδους γήπεδα.

Για τους αντίπαλους που δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε γήπεδα όπως του Κλεάνθη Βικελίδη: Όπως είπα, μπορούμε να διευρύνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο της τελευταίας αναμέτρησης, το καταλαβαίναμε. Γεμίσαμε το παιχνίδι και βάλαμε παραπάνω προσπάθεια.

Αναμένετε στήριξη από τον κόσμο; Ελπίζω πως θα την έχουμε και θέλω να πω ότι όποιος θέλει να μπει και όποιος δεν έχει δει ποτέ γυναικεία ομάδα, θα εκτιμούσαμε πολύ την παρουσία του. Γενικότερα θα χαρούμε να δούμε ότι υπάρχει στήριξη στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Πόσα χρόνια ζεις στην Ελλάδα; Είμαι 6 χρόνια στην Ελλάδα. Είχα έρθει 2 χρόνια πριν την Μπράντιτς.

Για την εξέλιξη από αμυντικό, σε άλλες θέσεις στο γρασίδι: Στην καριέρα μου είχα ξεκινήσει να αγωνίζομαι ως στόπερ και μπακ, έπαιξα δεξί και αριστερό μπακ, αλλά με τα χρόνια, είδαμε ότι χρειάζεται λίγη βοήθεια στο κέντρο. Ο κόουτς είδε ότι μπορώ να βοηθήσω πιο πολύ στο κέντρο, έτσι ξεκίνησε η παρούσα πορεία.

Πως αποφάσισες να παραμείνεις και στις δύσκολες περιόδους του Άρη; Δεν είμαι η μόνη που κάθισα και στηρίζω την ομάδα μου, είμαι με άλλες 4-5 μεγάλες παίκτριες, δεν θα μιλήσω για τις μικρές. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα, λόγω του κορωνοϊού και οικονομικά. Γενικά θέλαμε να δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα, την αγαπάμε. Για αυτόν τον λόγο μείναμε και δείχναμε ότι μπορούμε να κάνουμε παραπάνω από εκείνα τα οποία λεγόντουσαν για εμάς.

Είχες πρόταση από άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά παρέμεινες στους κιτρινόμαυρους; Είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ, προτίμησα να μείνω στον Άρη.

Τέλος, είναι όνειρο σου να γίνεις πρωταθλήτρια με την φανέλα του Άρη; Από την πρώτη μέρα που έγινα μέλος της ομάδας, αυτός είναι ο σκοπός μου και αυτό είναι εκείνο που θέλω και ζητάω όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά θέλω και κάνω πάρα πολύ δουλειά, πιστεύω πως θα το πετύχουμε αυτό. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει, ποτέ μην λες ποτέ.

To Top