ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση! Τίποτε άλλο… Ο Άρης με πίστη και πάθος στον “τελικό” με την ΑΕΚ (19:00 – PRESSARIS LIVE)

Πρόκριση! Τίποτε άλλο… Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό για τον Άρη, ο οποίος ρίχνεται σήμερα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με έναν και μοναδικό στόχο στον “τελικό” με την ΑΕΚ (19:00 – PRESSARIS LIVE). Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται την αθηναϊκή ομάδα στη ρεβάνς του 0-0 από την “OPAP Arena”, θέλοντας να νικήσουν και να ξεπεράσουν το υψηλό εμπόδιο, σφραγίζοντας την πρόκριση στους “8”, στον δρόμο για τον τελικό.

Ο Άρης βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” διανύοντας ένα σερί με δυο νίκες (με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό) και την ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουν ψυχολογία, δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και κυρίως πιστεύουν στην πρόκριση, ξορκίζοντας στραβοπατήματα του παρελθόντος.

“Θέλουμε την πρόκριση για εμάς και για τον κόσμο μας. Με υπομονή, καθαρό μυαλό και σκληρή προσπάθεια μπορούμε να προκριθούμε. Από εμάς θα εξαρτηθεί”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κίκε Σαβέριο, αναφερόμενος στο παιχνίδι.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε την Κυριακή εκτεταμένο rotation, βασικοί παίκτες πήραν ανάσες και σήμερα αναμένεται να παρατάξει ένα σύνολο που θα… γυαλίζει το μάτι των παικτών για τη νίκη-πρόκριση.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Κουέστα και Βερστράτε οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. Την ίδια ώρα επιστρέφει από την τιμωρία του ο Λορέν Μορόν.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή. Είναι γνωστό όμως ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει τον Λιβάι Γκαρσία στη διάθεσή του μετά το χτύπημα που αποκόμισε. Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας δεν υπολογίζει εκτός από τον Λιβάι Γκαρσία και τον τραυματία Γαλανόπουλο και φυσικά στους Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες αυτό το διάστημα. Αυτές είναι οι δεδομένες απουσίες για τον Αλμέιδα και μένει πλέον να διαπιστωθεί σε πόσες αλλαγές θα προχωρήσει στο αρχικό του σχήμα σε σύγκριση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητής: Νικόλα Νταμπάνοβιτς
Βοηθοί: Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς
4ος: Πολυχρόνης
VAR: Ζέμπετς, AVAR: Φωτόπουλος

To Top