Πρόμπιερζ: «Κοιτάω μόνο τη δουλειά μου στο γήπεδο, τα υπόλοιπα είναι θέματα διοίκησης…»

Νίκη με τη Δόξα αρκεί να δείξει η ομάδα την απαιτούμενη προσοχή, δουλειά προς όφελος όλων μέσα στις γιορτές, προσοχή του ίδιου μόνο στο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και… πάσα στη διοίκηση για θέματα, όπως αυτά των Καστίγιο και Παπαστεριανού. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έδωσε το στίγμα των σκέψεων του πριν από το αυριανό παιχνίδι με τη δραμινή ομάδα.

Ο Πολωνός προπονητής μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το θέμα του Νέρι Καστίγιο είπε: « Αυτή τη στιγμή ο Καστίγιο προπονείται με το β΄ γκρουπ. Θα πρέπει να καθίσουμε να μιλήσουμε με τη διοίκηση για το τι μέλλει γεννέσθαι και από κει και πέρα θα δούμε τι θα βγει απ΄ αυτή τη συζήτηση. Παραπάνω δεν έχω να πω κάτι γι αυτό το θέμα. Εγώ είμαι ένας προπονητής που κοιτάω τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο και τα υπόλοιπα είναι υπόθεση της διοίκησης».

Για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν, εν μέσω εορτών, δήλωσε: «Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για εμάς, διότι ακόμα και στη Πολωνία, ειδικά το Πάσχα, είμαστε στη προετοιμασία, κάνουμε προπόνηση, οπότε δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είναι μια νέα εμπειρία να κάνω προπόνηση τα Χριστούγεννα. Και ίσως να είναι καλύτερα και για τους παίκτες, ώστε να υπάρχει μια σχετική ισορροπία. Κατά το ήμιση, δηλαδή να είναι το μυαλό τους στην οικογένεια και μετά να κάνουν και την προπόνηση, έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτή η ψυχολογική πίεση. Ελπίζω να μας κάνει καλό που έχουμε προπονήσεις εν μέσω των εορτών. Μας δίνεται πιο πολύς χρόνος να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Κι αν το δούμε καλύτερα είναι οι τελευταίες δυο εβδομάδες που θα μπορούμε να προπονηθούμε κάπως εντατικότερα, γιατί μετά ακολουθεί ένα πρόγραμμα που θα είναι πιο φορτωμένο, με αρκετούς αγώνες τον επόμενο μήνα».

Για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας: « Δεν γνωρίζω καμιά ομάδα που να κέρδισε τον αγώνα, πριν τον αγώνα! Γνωρίζω όμως πολλές ομάδες που χάσανε τον αγώνα, πριν τον αγώνα! Είναι σίγουρο πως εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, απλά είναι θέμα νοοτροπίας, το πώς μπαίνουμε σ΄ έναν αγώνα».

Για το εάν περιμένει αμυντική προσέγγιση του αγώνα, από πλευράς Δραμινών: « Σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε τρία ματς, όπου το παιχνίδι το έκανε ο αντίπαλος, πιστεύω ότι τους περισσότερους κατ΄ αυτό τον τρόπο θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε εναντίον οργανωμένης άμυνας, γιατί οι περισσότερες ομάδες κατεβαίνουν εναντίον του Αρη με αυτόν τον αγωνιστικό προσανατολισμό».

Για την περίπτωση του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος βρίσκεται αυτή της στιγμή εκτός δικών του πλάνων: «Ισχύει ότι και στη περίπτωση του Καστίγιο. Βέβαια στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι αυτό που λες σήμερα, ίσως αύριο να μην ισχύει, επομένως θα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση και αναλόγως θα πράξω».

Ο προπονητής του Αρη, μίλησε και για φετινά Χριστούγεννα τα οποία πέρασε στην Ελλάδα: « Εξεπλάγην θετικά γιατί δεν περίμενα ότι θα έχει τόσο μεγάλη σημασία για τους έλληνες η γιορτή των Χριστουγέννων. Σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη είναι ο καιρός, σε σχέση με την Πολωνία που εκεί τώρα κάνει πολύ κρύο και χιονίζει. Μ΄ αρέσει πολύ που χριστουγεννιάτικα μπήκαμε στο γήπεδο για προπόνηση!».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top