Πρόμπιερζ: «Χαίρομαι, αλλά σκέφτομαι τον… Πανιώνιο» (videos)

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι χαρούμενος για την εμφάνιση και τη νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού, αλλά όπως ο ίδιος τόνισε η καρδιά του είναι ακόμα στην ήττα από τον Πανιώνιο, γιατί δεν θέλει να συμβεί το ίδιο στη Τρίπολη την επόμενη βδομάδα!

Ο Πολωνός τεχνικός τόνισε αρχικά πως “θέλω να συγχαρώ την ομάδα, γιατί έδειξε χαρακτήρα και στην οργάνωση του παιχνιδιού έδειξε πολλά θετικά στοιχεία. Για μένα προσωπικά στην καρδιά μου υπάρχει η ήττα από τον Πανιώνιο. Από τη μια πλευρά χαίρομαι, αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα πρέπει να επαναληφθεί αυτό με τον Πανιώνιο τώρα που θα πάμε στη Τρίπολη. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι αυτά που είπαμε πριν τον αγώνα, τα μεταφέραμε μέσα στον αγώνα. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να την κυκλοφορήσουμε, να παίξουμε επιθετικά. Ελπίζαμε και πιστεύαμε ότι έχουμε δυνατότητες να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ πιο επιθετικά. Βήμα βήμα θα σημειώσουμε πρόοδο, θα προχωρήσουμε σαν ομάδα”.

Ρωτήθηκε αν έχει διαπιστώσει διαφορά στη συμπεριφορά των παικτών του στις προπονήσεις και απάντησε πως “δεν ξέρω πως ήταν η προπόνηση πριν έρθω εγώ. Το ζητούμενο είναι να έχουμε μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων από εδώ και πέρα. Αυτό που είπαμε και συζητήσαμε με τους παίκτες τώρα είναι ότι όποιος δουλεύει, θα πάρει και την ανάλογη ανταμοιβή. Το βασικό είναι να παρουσιαζόμαστε σαν ομάδα και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε αγώνα. Πιστεύω ότι αυτή τη βδομάδα θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για τον επόμενο αγώνα”.

Για το γκολ του Παναθηναϊκού που προήλθε από στημένη φάση είπε πως “πάντα ενοχλεί ένα προπονητή αυτό το γεγονός. Δίνουμε έμφαση στις στημένες φάσεις, αλλά παίξαμε εναντίον μιας ομάδας που έχει βάλει πολλά γκολ με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί έδειξε χαρακτήρα η ομάδα, παρόλο που μετά την ισοφάριση χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας. Μέσω στημένης φάσης σκοράραμε και εμείς… Κερδίσαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Όταν ερχόμουν με το αεροπλάνο είδα φως και η ομάδα το βγάζει αυτό το φως προς τα έξω σιγά σιγά”.

Συνέχισε επισημαίνοντας πως “μπορούμε να λέμε πολλά, αλλά το βασικό είναι το τι βλέπει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο, τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαι προπονητής που αρέσκεται στα λόγια, θέλω να έχω την ομάδα μου έτοιμη μέσα στο γήπεδο. Η πράξη έδειξε ότι μπορούμε να κερδίζουμε τους αγώνες! Πρέπει να δουλεύουμε σαν ομάδα, ακόμα και στην οργάνωση και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ήδη μειώσαμε λίγο το ρόστερ της ομάδας και δεν είναι ότι κάνουμε αυτόν τον διαχωρισμό σε καλούς και κακούς, απλά δουλεύουμε καλύτερα με λιγότερους παίκτες. Όλοι διαπίστωσαν ότι αν δουλεύουν σωστά, θα τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Σήμερα η ομάδα κέρδισε πρώτη φορά στην έδρα της. Εμείς παρακολουθούμε τον αντίπαλο το λιγότερο μια βδομάδα νωρίτερα και προσπαθούμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, για να κερδίζουμε”.

Το πρώτο μέρος των δηλώσεων του Μίχαλ Πρόμπιερζ:
{youtube}jiGjgVdQs7M|640|360|1{/youtube}

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων του Μίχαλ Πρόμπιερζ:
{youtube}cpcvLpzUJ-Q|640|360|1{/youtube}

To Top