ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση από Ιρλανδία ο Ατματσίδης, από ομάδα που θέλει να δείξει αλληλεγγύη στην Ελλάδα!

Μία ανάσα από την Λίμερικ είναι ο πρώην μεσοεπιθετικός του Άρη, Πάνος Ατματσίδης, μετά από πρόταση του Ιραλνδιού συλλόγου για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου θέλει να φέρει στην ομάδα Έλληνες παίκτες προκειμένου να δείξει αλληλεγγύη στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr ο 28χρονος επιθετικός: «Στις 4 Ιουλίου πήραμε μέρος σε ένα Πανευρωπαϊκό τουρνουά στην Ισπανία, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την FIFPro για ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εκεί παρέστησαν διάφοροι σκάουτερ. Είχαμε την ατυχία στο πρώτο παιχνίδι να αντιμετωπίσουμε την Ισπανία που ήταν και το φαβορί του τουρνουά.

Εμείς εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα. Πληροφορηθήκαμε μέσω του ΠΣΑΠ που ανέλαβε τις διαδικασίες, πως μία ιρλανδική ομάδα, η Λίμερικ ενδιαφέρεται για μένα και τον Γιάννη Μάρινου. Όπως μας εξήγησαν ο πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Ο’Σάλιβαν ως Ιρλανδός θέλει να δείξει αλληλεγγύη στην Ελλάδα, καθώς και η χώρα του πέρασε ανάλογα προβλήματα με το μνημόνιο και την κρίση. Πρόθεση του είναι να αποκτήσει Έλληνες ποδοσφαιριστές. Έτσι μέσω του κ. Συρίγου ήρθαμε σε επαφή με την Λίμερικ».

Όπως τονίζει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, μοναδικό αγκάθι αποτελεί το γεγονός πως το πρωτάθλημα Ιρλανδίας ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.

«Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση, καθώς δεν θέλουμε να μείνουμε ξεκρέμαστοι τον Οκτώβριο οπότε και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία. Τόσο οι συνθήκες, όσοι και οι οικονομικές απολαβές είναι καλύτερα σε σχέση με την Β΄ Εθνική στην Ελλάδα. Έχουν καλύτερη οργάνωση από εμάς. Άλλωστε ακολουθούν το πλάνο της Αγγλίας και υπάρχει φερεγγυότητα. Παραμένω ωστόσο επιφυλακτικός αναφορικά με το θέμα της διάρκεια του συμβολαίου και προσπαθούμε να βρούμε μία λύση».

To Top