ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση από τη Βαλένθια για Χάνλαν, αποχαιρετάει λογικά ο Καναδός! Ποια είναι τα δεδομένα!

Ο Ολιβιέ Χάνλαν είναι ο καλύτερος σκόρερ του Πρωταθλήματος και είναι λογικό να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων.

Έτσι, μετά από τόσες προτάσεις φαίνεται πως η τελευταία ίσως να είναι και η καθοριστική! «Υπάρχει πρόταση της Βαλένθια για τον Ολιβιέ Χάνλαν, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρξει ενημέρωση για οτιδήποτε νεότερο», ήταν η ενημέρωση της ΚΑΕ, αλλά το θέμα θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.

Ο δε Χάνλαν είχε απορρίψει ένα σωρό προτάσεις στη διάρκεια της χρονιάς από Γαλλία, Ιταλία αλλά και άλλες χώρες, ωστόσο, από τη στιγμή που εισέπραξε το ενδιαφέρον της Βαλένθια άλλαξε τρόπο σκέψης.

Στόχος του είναι να αγωνιστεί στο ισπανικό Πρωτάθλημα, προς αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα στο προηγούμενο διάστημα προχώρησε στην τακτοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση διαβατηρίου Κοτονού.

Η αλήθεια είναι ότι ευκαιρίες σαν αυτή που παρουσιάστηκε στον Χάνλαν δεν τις συναντά κάθε μέρα ένας αθλητής. Ο Καναδός διεθνής συμφώνησε να αποχωρήσει από τον Άρη και να πάει στην ισπανική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον τραυματία Σλοβένο γκαρντ Κλεμέν Πρέπελιτς.

Ό Άρης θα πάρει ένα ποσό για την αποδέσμευση και θα γλιτώσει και κάποια χρήματα του συμβολαίου! Αν υπάρχει τελική συμφωνία, μπορεί να φύγει και αύριο.

Μέχρι το βράδυ όπως και να έχει θα υπάρχει τελική εξέλιξη!

To Top