Πρώην στέλεχος του Άρη διευθυντής της Σούπερ λίγκας

Αλλαγή σκυτάλης στην γενική διεύθυνση της Σούπερ λίγκας. Παρά την προκήρυξη του διαγωνισμού για εύρεση νέου γενικού διευθυντή, η διοργανώτρια αρχή βρήκε τον άνθρωπο που θα καλύψει τη θέση.

 Αντικαταστάτης του απερχόμενου διευθυντή Πατρίκ Κομνηνού, ο οποίος «μετακομίζει» στην ΟΥΕΦΑ,  θα είναι ο νυν διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Σούπερ λίγκας, Μιχάλης Αναγνώστου.

Οι απολαβές του σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπερβαίνουν τα 4.000 ευρώ, ποσό κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με τα νούμερα που υπήρχαν στην λίγκα.

Όσο για το διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η διοργανώτρια αρχή, θα κηρυχθεί άγονος και εφόσον τεθεί θέμα πρόσληψης νέου γενικού διευθυντή το ερχόμενο καλοκαίρι θα επαναληφθεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο ο Αναγνώστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Αναγνώστου ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Άρης, ως ένα από τα ισχυρά στελέχη της, την εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά. Στο βιογραφικό του έχει αρκετές ώρες κατάρτισης σε θέματα ποδοσφαίρου, έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγα επιμορφωτικά σεμινάρια ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, ενώ ήταν και στέλεχος πολλών μεγάλων διοργανώσεων, ανάμεσα στις οποίες και αυτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα…

Σε ανακοίνωσή της η Σούπερ λίγκα ανέφερε, μεταξύ άλλων και τα εξής για τον Αναγνώστου: “Ο Μιχάλης Αναγνώστου είναι, μεταξύ πολλών άλλων, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ειδικότητα προπονητική Ποδοσφαίρου) με μεταπτυχιακές σπουδές (Master in Sports Management) στο Πανεπιστήμιο του Sheffield Αγγλίας και εξειδίκευση στη Διοίκηση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων και εργάζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 15 χρόνια”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top