Πρώτα η Ντόνετσκ, μετά το πρωτάθλημα

Ο Άρης ολοκληρώνει σε δύο μέρες το ευρωπαϊκό του “ταξίδι” με το παιχνίδι κόντρα στην Ντόνετσκ, ομάδα από την οποία έχασε με επτά πόντους, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους τρεις βασικούς της παίκτες (Τζέιμς, Ταπούτος, Τσαλδάρης) μέσα στην Ουκρανία. Οι κίτρινοι θέλουν τη νίκη για να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πετυχημένη – αναλογικά με την φετινή κατάσταση – πορεία στο Γιούροκαπ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες του να παίζουν μετά από καιρό καλό μπάσκετ κατά διαστήματα. Ήταν λογικό απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να μην υπάρχει τόσο μεγάλη αγωνιστική διάρκεια, βγήκε και η κούραση, όμως αν ο Άρης δείξει το ίδιο πρόσωπο στα έξι τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα μπορεί να μην χάσει κανένα από αυτά!

Προς το παρόν αυτό που θέλει ο Αλεξανδρής και οι παίκτες του είναι να κερδίσουν τη Ντόνετσκ και να ολοκληρώσουν την πορεία τους στο Γιούροκαπ με νίκη, για να αποδείξουν και την Τρίτη ότι δεν ήταν τυχαία στο Last 16.

Μοναδικό ερωτηματικό για τον αγώνα της Τρίτης είναι πάλι ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Θα εξεταστεί αύριο από τον γιατρό της ομάδας, Μίλτο Θεοδώρου και θα αποφασιστεί αν θα είναι σε θέση να μπει στην 12αδα. Επειδή, όμως, το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και μοναδικό κίνητρο είναι το γόητρο, είναι πιθανό ο Έλληνας γκαρντ να προφυλαχθεί λίγες μέρες ακόμα ώστε να επιστρέψει 100% έτοιμος στο παιχνίδι με τη Καβάλα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top