Προχωράει η συνεργασία με τον Στόιτσκοφ, με… φόντο την Μπαρτσελόνα

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ ήρθε σαν φίλος στο Κλεάνθης Βικελίδης και αποχώρησε σαν φίλος. Ή καλύτερα σαν φίλος και εν δυνάμει συνεργάτης! Ο προπονητής της Λίτεξ Λόβετς χειροκροτήθηκε, μοίρασε εκατοντάδες αυτόγραφα και απάντησε σηκώνοντας το χέρι ψηλά στην αγάπη του κόσμου το Σάββατο.

Στις συναντήσεις που είχε παράλληλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης συζητήθηκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Συγκεκριμένα, ο Στόιτσκοφ διατηρεί ακαδημίες ποδοσφαίρου (για ηλικίες από 6 έως 18 ετών) στην Ισπανία, οι οποίες λειτουργούν υπό την αιγίδα της Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Βουλγαρία.

Οι συγκεκριμένες επαφές βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αυτό, όμως, που τέθηκε επί τάπητος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το ενδεχόμενο άνθρωπος του Αρη να ταξιδεύει στη Βαρκελώνη και στη Σόφια ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να παρακολουθεί παίκτες οι οποίοι ξεχωρίζουν από τις συγκεκριμένες ακαδημίες.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να έχουν νέες συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα μέσα στον επόμενο μήνα. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Στόιτσκοφ ίδρυσε πρόσφατα και σχολή ποδοσφαίρου στο Ιράν και συγκεκριμένα στην Τεχεράνη.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top