Οι δυο λόγοι που άναψαν το «πράσινο φως» για τον Κατίδη και την Έβερτον

Ο Γιώργος Κατίδης θα βρεθεί από σήμερα στην Αγγλία και στο Λίβερπουλ προκειμένου να δοκιμαστεί από την Έβερτον. Ο ίδιος κυνηγάει το όνειρο της συμμετοχής στην Πρέμιερ λιγκ, ο Άρης του δίνει την ευκαιρία για να το πετύχει, περιμένοντας και ο ίδιος όφελος, ενώ ο Μανουέλ Μασάδο εξήγησε γιατί άναψε το πράσινο φως.

Ο 19χρονος μέσος του Άρη με τη συγκατάθεση της διοίκησης ταξιδεύει την Κυριακή στην Αγγλία για να δοκιμαστεί στην Έβερτον και να περάσει για τρεις μέρες από το μικροσκόπιο του προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες. 
Όπως έγινε γνωστό, εδώ και περίπου ένα μήνα…παρακολουθείται από τους σκάουτερ της Έβερτον, οι οποίοι αφού τον… τσέκαραν, πρόκριναν την δοκιμασία του, έχοντας ως εικόνα τους αγώνες της Εθνικής Νέων αλλά και του Άρη. 

Ο Κατίδης την Καθαρά Δευτέρα θα προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα της Έβερτον και τις άλλες δυο μέρες υπό τις οδηγίες του άγγλου τεχνικού, που θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν η ομάδα του Λίβερπουλ θα κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι, καταθέτοντας πρόταση στον Αρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που το ενδιαφέρον της Έβερτον μεταφραστεί και σε επίσημη πρόταση, οι κίτρινοι έχουν δικαίωμα και σε τροφεία (αποζημίωση για την εκπαίδευσή του), μια και προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, πέρα από το ποσό που θα συμφωνηθεί για τη μετακίνησή του.

Αναφορικά με το ταξίδι του Κατίδη στο Λίβερπουλ, για να δοκιμαστεί από την Έβερτον, ο προπονητής του Άρη Μανουέλ Μασάδο σχολίασε σχετικά μετά το φιλικό με την Λίτεξ: «Όταν παρουσιάζεται για έναν τόσο νεαρό παίκτη μια ευκαιρία να παίξει σ’ ένα προηγμένο πρωτάθλημα σαν το αγγλικό, δεν μπορείς να του στερήσεις αυτή την ευκαιρία. Δεν μπορούσα να του πω τίποτε άλλο, παρά μόνο να του ευχηθώ να έχει πολύ καλή τύχη εκεί και να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που του δίνεται».

Να επισημάνουμε ακόμη ότι όπως είναι γνωστό ότι η Έβερτον εξετάζει πολλές περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, έχει, ήδη, στις τάξεις της τον Απόστολο Βέλλιο, ενώ το Ιανουάριο είχε φθάσει μια ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Μανωλά της ΑΕΚ!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top