Στην ουρά για ένα εισιτήριο και η… κόντρα πατέρα και γιου!

Ο Ουέλερσον έγραψε τη δική του ιστορία στον Άρη ως προπονητής τερματοφυλάκων. Ιδιαίτερα αγαπητός στους κίτρινους επέστρεψε από πέρσι στην πατρίδα του τη Βραζιλία… Εκεί όπου βρέθηκε ακόμη και στην ουρά για ένα εισιτήριο του τελικού της πρώην ομάδας του Φλουμινένσε με τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Και δεν είναι μόνο αυτή η… είδηση.

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, μια και διεξάγεται ο τελικός του «Taça Guanabara», στο οποίο συμμετέχει η… πρώτη αγαπημένη ομάδα του Ουέλερσον Φλουμινένσε (η δεύτερη είναι φυσικά ο Άρης), με την οποία έχει κατακτήσει ήδη ένα πρωτάθλημα του Ρίο το 1995. Μεγάλη αντίπαλος η Βάσκο ντα Γκάμα.

Για τον συγκεκριμένο τελικό σχηματίστηκαν ουρές από τους φιλάθλους (ναι, στη Βραζιλία πηγαίνουν ακόμη στα γήπεδα για να απολαύσουν ποδόσφαιρο…), προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο. Εκεί σε μια από τις ουρές… εντόπισαν τον Ουέλερσον μαζί με τον γιο του οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι και δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το θέμα.

Ο βασικός λόγος; Ο Ουέλερσον είναι υποστηρικτής της Φλουμινένσε. Ο γιος του; Υποστηρίζει την αντίπαλο Βάσκο! Ε, όπως και να το κάνουμε είναι θέμα…

«Θέλω να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Ο πατέρας μου προσπάθησε να με κάνει Φλουμινένσε, αλλά λόγω του παππού μου έγινα Βάσκο» δήλωσε ο γιος Ουέλερσον, ο οποίος φέρει το ελληνικότατο όνομα του παππού του Αλκιβιάδης.

Ο πρώην γυμναστής τερματοφυλάκων του Άρη βρέθηκε στη… δυσάρεστη θέση λόγω του γιου του να σταθεί στην ουρά των… αντιπάλων φιλάθλων. «Τι κάνει ένας πατέρας για το παιδί του…» σχολίασε χαριτολογώντας το γεγονός ότι άφησε τις υποχρεώσεις του για να βρεθεί στην ουρά της Βάσκο.

Από το ρεπορτάζ βγαίνει και κάτι άλλο σημαντικό. Ο υιός Ουέλερσον θα δοκιμαστεί από τη Φλουμινένσε μια και παίζει ως τερματοφύλακας, μόνο που ο πατέρας του προτιμά να ακολουθήσει το… μπάσκετ! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα κατά το οποίο η οικογένεια Ουέλερσον ήταν στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη, ο Ουέλερσον τζούνιορ αγωνιζόταν στις ακαδημίες μπάσκετ των κίτρινων…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top