Προτεραιότητα ο πλέι μέικερ, μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον Δημήτρη Πρίφτη είναι να κλείσουν οι τέσσερις βασικές θέσεις στην περιφέρεια και αυτό θα συμβεί όταν ο Άρης βρει τον βασικό του πλέι μέικερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρώτος στην λίστα του Έλληνα τεχνικού είναι ο Γκέιμπ Προύιτ και αυτόν προσπαθεί να κλείσει ο Άρης.

Δεν πρόκειται να προχωρήσει ο Πρίφτης στην απόκτηση άλλου παίκτη αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί το παζλ στην περιφέρεια. Ουσιαστικά για τις θέσεις “1” και “2” θα υπάρχουν πέντε παίκτες και πλέον αναζητείται μόνο ο ένας. Οι υπόλοιποι είναι οι Μούρτος, Γκίκας, Πουλιανίτης, έχει συμφωνήσει – απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα – ο Πάσαλιτς και απομένει να βρεθεί ο βασικός πλέι μέικερ.

Οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Προύιτ συνεχίζονται, όπως και η έρευνα που κάνει ο Πρίφτης για να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον 28χρονο Αμερικανό, αν και έχοντας στο… δωμάτιο της Εθνικής τον Θανάση Σκουρτόπουλο που είχε πέρσι στον Κεραυνό Στροβόλου τον Προύιτ, έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι.

Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Προύιτ, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι όμως επίσης ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος του Άρη για την θέση του πλέι μέικερ.

 

To Top