«Πρώτα θα τους φτύσω, μετά θα ανακαλέσω»!

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απαίτησε από τους Μπάκο και Καϋμενάκη να πάρουν πίσω τα όσα δήλωσαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αυτοί όχι μόνο δεν έκαναν πίσω, αλλά επιτέθηκαν με μεγαλύτερη σφοδρότητα κατά πάντων!

Με δηλώσεις τους στο arcadiasports.gr οι ιδιοκτήτες του Αστέρα έκαναν λόγο για «αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια», ζητώντας από τον Γιάχο και την «συμμορία του» να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο του Μοριά και όλους τους αγνούς Έλληνες φιλάθλους!

Μάλιστα ο Δημήτρης Μπάκος αντί συγγνώμης δεσμεύτηκε ότι καθημερινά θα προσεύχεται ώστε «ο Θεός να έχει καλά τον κύριο Γιάχο και τις αλητοπαρέες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Η δήλωση του Γιάννη Καϋμενάκη: «Όταν ο Γιάχος, η συμμορία του και οι αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη από τον κόσμο του Μοριά και όλους τους αγνούς Έλληνες φιλάθλους για το έγκλημα που έκαναν, τότε κι εγώ αφού τους φτύσω θα ανακαλέσω τις δηλώσεις μου».

Η δήλωση του Δημήτρη Μπάκου: «Δηλώνω πως από την έκδοση της απόφασής σας στις 30/05 και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των 20 ημερών για υποχρεωτική μεταμέλεια, θα προσεύχομαι καθημερινά να έχει ο Θεός καλά τον κύριο Γιάχο και όλες τις αλητοπαρέες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι το έργο τους».

Πηγή: sentragoal.gr

To Top