“Αγκάθι” του… Αγκάνθο, επί τάπητος η παραμονή και όλα ανοιχτά…

Ένας, ένας οι ποδοσφαιριστές του Άρη πέρασαν και περνούν από το γραφείο του νέου προέδρου της ΠΑΕ. Από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις θεωρείται αυτή του Νταβίντ Αγκάνθο.

Από τις συζητήσεις, την αρχή έκαναν οι Γιάννης Γιαννιώτας και Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην Εθνική Νέων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ο Μάρκος Βελλίδης είχε μια σύντομη και τυχαία συνάντηση με τον Δημήτρη Ηλιάδη, πριν ανοίξει την πόρτα της εξόδου κι αποχωρήσει από το Κλεάνθης Βικελίδης και όλοι οι παίκτες ενημερώθηκαν ήδη, από τον μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Κολτσίδα ότι θα μιλήσουν με τον νέο πρόεδρο.

Τηλεφωνικά υπήρξε επικοινωνία με Τάτο, Σηφάκη κ.α.

Ανάμεσα στους παίκτες που έπονται στις συζητήσεις, σίγουρα ξεχωρίζει, ένας. Ο Νταβίντ Αγκάνθο. Το «βαρύ πυροβολικό» της περυσινής χρονιάς, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με εννιά γκολ κι ένας από τους τρεις ξένους που είχε δικαίωμα η κίτρινη ΠΑΕ να χρησιμοποιήσει θα βρεθεί τετ α τετ με τον Ηλιάδη πολύ σύντομα.

Η περίπτωση Αγκάνθο, είναι μια περίπλοκη υπόθεση, η οποία είναι βέβαιο πως θα ταλαιπωρήσει αρκετά τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Κι ο λόγος είναι ότι είχε υπογράψει πέρσι τον Ιανουάριο προσύμφωνο (1+1) χρόνο με αποδοχές που φτάνουν τις 200.000 ευρώ!

Ένα ποσό, το οποίο σήμερα μοιάζει απαγορευτικό για τους κίτρινους και απομένει βάσει του σχεδιασμού να διαπιστωθεί εάν μπορούν να ανταποκριθούν ή όχι. Όλα είναι ανοιχτά και στην υπόθεση Αγκάνθο. Θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα. Τα συν και τα πλην, πριν από την τελική απόφαση. Ίσως ζητηθεί από τον Αγκάνθο να βάλει… νερό στο κρασί του και να γίνει μια νέα συμφωνία, πιο… ρεαλιστική.

Τέτοια θέματα, βέβαια, αποτελούν προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στη διοίκηση και στον νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος δεν έχει ακόμη κλείσει, με δεδομένο ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη. Την επόμενη εβδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή για τους κίτρινους μετά την οριστική και τυπική απάντηση προς τον 46χρονο προπονητή, ο οποίος κλήθηκε να δώσει την έκθεσή του για το αγωνιστικό τμήμα.

To Top