ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτες επαφές Χαριστέα στο εξωτερικό για τον νέο προπονητή!

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει πάρει το “ΟΚ” από τον Θοδωρή Καρυπίδη και έχει κάνει… στροφή στο εξωτερικό για να βρεθεί ο νέος προπονητής του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Άρη φαίνεται να δείχνουν μία προτίμηση προς το εξωτερικό, καθώς οι εγχώριες ποιοτικές επιλογές και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αλλά και κάποιες εξ΄αυτών δεν κάνουν ιδιαίτερο… γκελ στον κόσμο.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες είχε προκριθεί και το ενδεχόμενο των προπονητών που ναι μεν δεν είναι Έλληνες αλλά είχαν δουλέψει στην Ελλάδα, κατά το παρελθόν.

Ο Άγγελος Χαριστέας, ως αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, πήρε το “ΟΚ” από τον ισχυρό άνδρα των “κιτρινόμαυρων” προκειμένου να ενεργοποιήσει τις γνωριμίες του στο εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν, δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής να είναι από το ολλανδικό ή το γερμανικό ποδόσφαιρο, εκεί όπου αγωνίστηκε και διέπρεψε ο άλλοτε διεθνής φορ.

Οι πρώτες επαφές από τον Άγγελο Χαριστέα έχουν ήδη γίνει, καθώς έχει αυτή τη στιγμή στην ατζέντα του, τέσσερα-πέντε ονόματα προπονητών, που κρίνονται εξ΄αρχής κατάλληλοι για την τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”.

Στόχος τόσο του Άγγελου Χαριστέα όσο και του Θοδωρή Καρυπίδη είναι μέχρι την Παρασκευή να έχουν συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη, ώστε να πιάσει άμεσα δουλειά, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

To Top