ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιατί Γιάνκοβιτς και Γιαννόπουλος δεν είναι σήμερα προσιτές επιλογές…

Ο Άρης δεν πρόκειται να αφήσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη ελεύθερο αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά κι αν δεν βρει Έλληνα παίκτη του ίδιου βεληνεκούς. Προς το παρόν ούτε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ούτε ο Χάρης Γιαννόπουλος μπορούν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γιάνκοβιτς έκανε πέρσι μια εξαιρετική σεζόν με τον Χολαργό – συμπαίκτης του Γκάρι Τάλτον, που έχει ήδη υπογράψει στον Άρη – και αυτή τη σεζόν θέλει να εξαργυρώσει με ένα υψηλό συμβόλαιο, το οποίο θεωρεί ότι πρέπει να έχει τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας φόργουορντ έχει απαιτήσεις κοντά στα 150.000 ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του προσφέρει ο Άρης, συν το γεγονός ότι θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση και με τα οφειλόμενα από εποχής Λάσκαρη που πληρώνονται, όχι όμως με συνέπεια.

Σε ότι αφορά στον Γιαννόπουλο, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου σε ρόλο με μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις “εξόδου”, αλλά και το συμβόλαιό του είναι εξαψήφιο άρα απαγορευτικό για τον Άρη και ο παίκτης έχει λαμβάνειν ένα πολύ σημαντικό ποσό από την περσινή σεζόν.

Είναι περιπτώσεις τις οποίες ο Άρης ενδεχομένως να “πάλευε” αλλά αν ήταν Ιούνιος ή Ιούλιος. Πλέον, με κάτι περισσότερο από τρεις βδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολο να περιμένει…

To Top