ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπέγραψε ο Τάλτον, έρχεται μέσα στη βδομάδα!

Ο Γκάρι Τάλτον θα είναι οριστικά ο βασικός πλέι μέικερ του Άρη για τη νέα σεζόν, εφόσον φυσικά αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο 29χρονος Αμερικανός συμφώνησε σε όλα με τους κίτρινους, έστειλε με την υπογραφή του το προτεινόμενο συμβόλαιο της ΚΑΕ Άρης και πλέον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Τάλτον θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εντός της βδομάδας και θα έχει περίπου τρεις βδομάδες για να ετοιμαστεί για το νέο πρωτάθλημα.

Το θετικό είναι ότι έχει εμπειρία από την ελληνική λίγκα, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε τρεις ομάδες.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και σε 31 αγώνες (26 κανονική διάρκεια και 5 στα πλέι οφ) είχε 11,5 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ μέσο όρο με 39% από το τρίποντο (45/115).

Την επόμενη σεζόν (2017-18) έπαιξε στην και επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τα τελευταία επτά παιχνίδια των Τρικάλων, όπου είχε 10 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ μέσο όρο.

Πέρσι (2018-19) επιλέχθηκε από τον Άρη Λυκογιάννη στον Χολαργό ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 8,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 22 αγώνες και 44,9% από το τρίποντο (31/69). Στις δύο από τις τρεις σεζόν οι ομάδες του μπήκαν στα πλέι οφ, με ότι αυτό συνεπάγεται…

To Top