Πρώτες σκέψεις επί… χόρτου για Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης

Οι νεοαποκτηθέντες Κρίστι Βανγκέλι και Αντώνης Τσιάρας φώναξαν από χθες παρών στο προσκλητήριο του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος έδωσε για σήμερα ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να κάνει επί… χόρτου τις πρώτες σκέψεις πράξη ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο 47χρονος προπονητής έχει μια δεδομένη απουσία, αυτή του Μπουγαΐδη που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, οπότε θα κληθεί να αποφασίσει ποιος θα τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας. Οι λύσεις είναι τρεις παίκτες για δυο θέσεις εκ των Πουλίδο, Κύργια, Γιαννίτση.

Από κει και πέρα, θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα ρίξει στη μάχη ο Βανγκέλι ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητας του. Σε περίπτωση που τον εμπιστευτεί το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στα αριστερά, με τον Βλάχο στα δεξιά.

Οι Αγκάνθο και Οικονομόπουλος προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο Παπαδόπουλος θα αποφασίσει εάν θα έχει ένα δίδυμο στα χαφ Οικονομόπουλου, Καμινιώτη όπως στην Λιβαδειά ή θα δώσει ρόλο στον Ηρακλή.

Η παρουσία των Μπακασέτα, Μανιά, των σκόρερ με τον Λεβαδειακό λογικά θεωρείται δεδομένη, οπότε ο Παπαδόπουλος θα κληθεί να αποφασίσει για τις άλλες δυο θέσεις ανάμεσα στους Αγκάνθο, Τάτο, Σουνά.

Ο Διούδης εκτός απροόπτου θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

Όλα αυτά αναμένεται να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη, με τον Παπαδόπουλο στη σημερινή προπόνηση να δείχνει τα πλάνα του για την επίτευξη της νίκης με την Ξάνθη.

 

To Top