Στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο!

Το παρών στο all star game του ΝΒΑ θα δώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ο Έλληνας ρούκι των Μιλγουόκι Μπακς επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στο αντίστοιχο all star παιχνίδι των νεαρών σταρ του ΝΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούνμπο, που δικαίως θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ΝΒΑ, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί και αυτός στο all star game της Νεάς Ορλεάνης, όπου θα λάβει μέρος στο Rising Stars Challenge, παρέα με τους κορυφαίους rookie της τρέχουσας σεζόν, αλλά και με αυτούς που ξεχώρισαν από την περσινή χρονιά.

Το Rising Stars Challenge είναι ένα παιχνίδι, όπου συμμετέχουν δύο ομάδες που θα απαρτίζονται από εννέα rookies και sophomores(δευτεροετείς), επιλεγμένες από τους Assistant Coaches όλων των ομάδων του ΝΒΑ. Το ντραφτ θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου.

 Εκτός από τον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα δώσει και ο Πέρο Άντιτς, καθώς σύμφωνα με τους προπονητές του ΝΒΑ, ο Σκοπιανός, είναι μέσα στους καλύτερους rookie της φετινής σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει πια τα 30 του χρόνια.
Πηγή: sentragoal.gr
To Top