Πρώτη διερευνητική επαφή για Κούπερ, σε αναμονή ο Άρης!

O Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται, ήδη στη διαδικασία του διαδόχου του στον πάγκο του Άρη.

Το PRESSARIS από την πρώτη στιγμή περιέγραψε τις σκέψεις που υπάρχουν στην κιτρινόμαυρη ομάδα και η φιλοσοφία της “επόμενης μέρας”. «Η διοίκηση αφουγκράζεται την επιθυμία του κόσμου για να έρθει ένας προπονητής που θα γνωρίζει καλά τον Άρη και θα μπορεί να δώσει όραμα και να συσπειρώσει», όπως θα ήταν π.χ. επιλογές τύπου Κούπερ (είναι ένα θέμα το οικονομικό ή Τσιώλη (έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα), οι οποίες σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί να είναι ψηλά σε μια λίστα διαδόχων” όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.

Το βράδυ στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ περιγράφηκε το “κάδρο” του νέου προπονητή, όπως το επιθυμεί ο Άρης. “Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό με την πρόσληψη προπονητή, ο οποίος θα είναι έμπειρος, ικανός και θα δίνει όραμα στον κόσμο της ομάδας μας”, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τον Σάκη Τσιώλη το θέμα δεν προχώρησε σε ουσιαστική βάση (παρά τις διερευνητικές επαφές που έγιναν) από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην περίπτωση Εκτορ Κούπερ, υπήρξαν, μάλιστα, κάποιες πρώτες κινήσεις (όχι από τη διοίκηση του Άρη αρχικά) σε διερευνητικό επίπεδο. Χθες έγινε και επίσημα η πρώτη διερευνητική επαφή σε επίπεδο ΠΑΕ με τον Αργεντινό προπονητή. Ο Άρης ζήτησε να πληροφορηθεί το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συνεργασίας. Κομβικό σημείο οι οικονομικές του απαιτήσεις (περίπου 300.000-350.000 ευρώ) και φυσικά εάν θέλει ο ίδιος να επιστρέψει και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Οι κίτρινοι βρίσκονται σε στάση αναμονής, δείχνοντας ότι επιθυμούν ο προπονητής που θα αναλάβει να είναι “μακράς πνοής”, ικανός να αναστρέψει το κλίμα στην ομάδα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου από την πρώτη στιγμή.

To Top