Πρώτη επιλογή ο Παπαστεριανός, βλέπει και… Φωτάκη!

Το θέμα της επιστροφής του Μανώλη Παπαστεριανού στον Άρη παραμένει ανοιχτό, την ώρα που ζυγίζονται όλα τα δεδομένα και αναζητούνται και εναλλακτικές λύσεις. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος είναι πρώτη επιλογή, την ώρα που οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι οι κίτρινοι βλέπουν και την περίπτωση του Φωτάκη! 

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ χθες έγινε ευρεία σύσκεψη του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης και μπήκαν επί τα τάπητος όλα τα μεταγραφικά, συζητήθηκε το θέμα του Παπαστεριανού, ο οποίος είναι πρώτος στη μεταγραφική λίστα για τον μοναδικό Έλληνα παίκτη άνω των 24 χρόνων που μπορεί να αποκτήσουν οι κίτρινοι.

Μάλιστα το τελευταίο 24ωρο οι άνθρωποι του Άρη μίλησαν με τον 26χρονο μέσο και έγινε μια πρώτη προσέγγιση με την προοπτική να εξελιχθεί σε συνεργασία!

Από κει και πέρα, ο Άρης εξετάζει και την περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη, προσβλέποντας στην εμπειρία του και ότι δεν θα χρειαστεί προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα. Ο 32χρονος διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Τουρκική Σανλιούρφασπορ και ήταν μια από τις περιπτώσεις που είχε αναζητήσει και η διοίκηση Ηλιάδη, αλλά οι εξελίξεις την… πρόλαβαν.

Όλα τα μεταγραφικά θέματα θα πάρουν την τελική τους μορφή μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στόχος να γίνουν 4-5 μεταγραφές τον Ιανουάριο.

To Top