Πρώτη ικανοποίηση για τα εργομετρικά

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει από σήμερα στα χέρια του τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, όμως, ζήτησε να γίνει αύριο Παρασκευή και αιματολογικός έλεγχος. Ο λόγος έχει να κάνει με την επιθυμία του Πρόμπιερζ να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποτελέσματα που αφήνουν ικανοποίηση στον Πολωνό προπονητή. Υπάρχουν βέβαια και οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών που δεν έκαναν για διάφορους λόγους ολοκληρωμένη προετοιμασία, αλλά τα αποτελέσματα αυτά θεωρούνται δικαιολογημένα.

Την Παρασκευή, έχοντας στα χέρια του και τις αιματολογικές εξετάσεις, ο Πρόμπιερζ θα διαθέτει μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση των παικτών του. Στη συνέχεια θα καθορίσει ποιοτικά και ποσοτικά την μορφή των προπονήσεων για τους παίκτες και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Ο ίδιος ο Πρόμπιερζ δείχνει από την πλευρά την ίδια διάθεση για σκληρή δουλειά. Βάζει την κιτρινόμαυρη φόρμα το πρωί και τη βγάζει το βράδυ, μια και οι προπονήσεις, συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση σε δύο γκρουπ, όπως αυτά ορίστηκαν από τον ίδιο.

Σε ότι αφορά το πρωινό… εγερτήριο για το φιλικό της Παρασκευής, ήταν απόφαση καθαρά του Πρόμπιερζ, ο οποίος δεν έδωσε ιδιαίτερες εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τόσο ασυνήθιστη ώρα για ένα ποδοσφαιρικό τεστ (9.30 π.μ.) 

To Top