Στην ίδια «ζυγαριά» οδομαχίες και πετροπόλεμος με τα συνθήματα

Όλοι είχαμε πιστέψει ότι φέτος κάτι θα άλλαζε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διαψευστήκαμε πανηγυρικά… Με κάθε αφορμή γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της κοροϊδίας και των δυο μέτρων και σταθμών που εφαρμόζονται.

Παράδειγμα οι τελευταίες ποινές από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ λίγκας. Ο Άρης τιμωρήθηκε με 10.000 πρόστιμο, για τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος ενός διαιτητή (Σιδηρόπουλου) που άναψε το φυτίλι με τα σφυρίγματά του και παραλίγο να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο έβραζε από οργή και σε άλλα γήπεδα, άλλων ομάδων μπορεί να είχαμε σκηνές απείρου κάλλους. Ο κόσμος του Άρη, αντλώντας τεράστια δύναμη από τα ψυχικά του αποθέματα (μοιάζουν ατέλειωτα πράγματι με αυτά που βιώνει χρόνια τώρα εντός κι εκτός του συλλόγου), συγκρατήθηκε και προστάτευσε την ομάδα.

Τα συνθήματα των φιλάθλων του Άρη μπήκαν στην ίδια ζυγαριά, με τα εκτεταμένα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού με τις αστυνομικές δυνάμεις! Τι κι αν σημειώθηκαν… οδομαχίες και φωτιές, πετροπόλεμο, ρίψη χημικών και πρωταγωνίστησαν κουκουλοφόροι!

Η… αυστηρή και δίκαια πειθαρχική επιτροπή «έκοψε» έναν… λογαριασμό και ησύχασε. Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 25.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ με 19.500 ευρώ!

Τιμές… discount που λέμε. Εκτός κι αν η… τιμή ενός διαιτητή είναι εξίσου “βαριά”, με τα… ανοιγμένα κεφάλια, τις υλικές καταστροφές και την έμπρακτη έκφραση βίας. Τότε ζητούμε συγγνώμη!

Τα συμπεράσματα δικά σας, για το ποιοι είναι οι ευνοημένοι και οι προστατευόμενοι σε τούτη την ποδοσφαιρική χώρα…

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για τις ποινές που επιβλήθηκαν νωρίτερα το απόγευμα

 

To Top