ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη και στο Λονδίνο η Στεφανίδη!

Στην πρώτη θέση στο diamond league του Λονδίνου τερμάτισε η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4.81 μέτρα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ πήρε «άριστα» στο τελευταίο της τεστ ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην ίδια πόλη σε έναν περίπου μήνα. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο θα παλέψει για ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, το μοναδικό που λείπει από την πλούσια συλλογή της.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειές της στα 4.65 μέτρα που πέρασε με την πρώτη. Με την δεύτερη πέρασε τα 4.73 μέτρα και με την πρώτη πάλι τα 4.81 μέτρα, επίδοση που της έδωσε και την πρωτιά. Στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες στα 4.91 μέτρα.

Δεύτερη θέση για τη Νικόλ Μπούχλερ με άλμα στα 4.73 μέτρα (φετινό ρεκόρ), που πέρασε με την δεύτερη, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε η Μικαέλ Μέγιερ με άλμα στα 4.65 μέτρα. Με το ίδιο ύψος τερμάτισε στην τέταρτη θέση η μεγάλη αντίπαλος της Στεφανίδη και ασημένια Ολυμπιονίκης Σάντι Μόρρις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελληνίδα αθλήτρια παραμένει αήττητη στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμή στον ανοιχτό στίβο. Ακόμη σημείωσε την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο με άλμα στα 4.85 μέτρα στο diamond league της Ρώμης.

To Top