ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτη νίκη χωρίς τον Γκάμα

Την πρώτη του νίκη χωρίς τον Μπρούνο Γκάμα στην 11αδα του πήρε ο Άρης, καθώς στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε ο 33χρονος εξτρέμ, η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν κατάφερε να κερδίσει.

Μπορεί η απουσία του Μπρούνο Γκάμα να είναι αισθητή στον Άρη, αλλά οι κίτρινοι έβγαλαν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, καθώς επικράτησαν με 2-1 με ανατροπή.

Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Άρης κέρδισε χωρίς τον 33χρονο στη σύνθεσή του, κάτι που δεν είχε συμβεί στα προηγούμενα τρία ματς.

Για πρώτη φορά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έλειψε από την αναμέτρηση του Άρη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό, λόγω καρτών, με τους κίτρινους να πραγματοποιούν καλό παιχνίδι και να παίρνουν την ισοπαλία με σκορ 1-1.

Η δεύτερη φορά ήταν με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τον Άρη να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 3-1, ενώ η τελευταία στο περσινό πρωτάθλημα, ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο με τον Άρη να γνωρίζει την ήττα με 4-2.

To Top