ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλάζει… τσιπάκι, ξεχνάει τη Λεωφόρο και στρέφεται στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τετάρτης!

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, αφού την Τετάρτη (21/04) υπάρχει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου κατάφεραν χθες στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” να πάρουν μία νίκη – ανατροπή την οποία περίμεναν από το 1983. Τα κατάφεραν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μπόρεσαν με παλικαρίσιο τρόπο να κάνουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό που τους κρατάει στη 2η θέση με 57 βαθμούς.

Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει, αφού την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος και στο δρόμο των κίτρινων έρχεται ο ΠΑΟΚ.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόλις τρεις βαθμούς και με νίκη ο Άρης αφήνει μια και καλή πίσω του την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Φυσικά τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άκη Μάντζιο, καθώς Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο, Εργκίς Κάτσε και Γιοχάν Μπεναλουάν είναι τραυματίες. Μένει να φανεί αν και κατά πόσο έτοιμος θα είναι ο Γκάμα…

To Top