Πρώτη νίκη (2-0) για τον Ατρόμητο κόντρα στον ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κουλούρη

 Ο Ατρόμητος των αρκετών προβλημάτων έκανε ζημιά στον ΠΑΟΚ, πριν το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη, επικρατώντας 2-0 με δύο γκολ του πρώην Κουλούρη, για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η αρχή έγινε στο 21′ με τη συνεργασία Καστεγιάνο – Μουνίθ και στο 45′ δεν είπαν «όχι» στο… δώρο του Κούρτιτς, το λάθος του οποίου εκμεταλλεύτηκαν άψογα, «ξεδιπλώνοντας» την αντεπίθεσή τους που είχε ως αποδέκτη τον Κουλούρη που νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0 απέναντι στην πρώην ομάδα του, καταγράφοντας το πρώτο του τέρμα από τον Οκτώβριο του 2019! Με το γκολ του Κουλούρη να χωρίζει τις δύο ομάδες, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα πιο επιθετικό πρόσωπο με την έναρξη του β΄μέρους. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε αποδεδειγμένα… αυτοκτονικές τάσεις και φρόντισε να κάνει ένα ακόμη «δώρο» στον Ατρόμητο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βαρέλα, με τον έμπειρο στόπερ να χρεώνεται αγκωνιά εντός περιοχής, σε ένα ακόμη «φθηνό» λάθος.

Ορμώμενος από το ένστικτο της επιβίωσης, ο Ατρόμητος «τσίμπησε» το δώρο, ο Κουλούρης εκτέλεσε, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πασχαλάκη που επέλεξε να πέσει δεξιά και οι Περιστεριώτες πήραν άερα δύο τερμάτων στο 68΄, ρίχνοντας στα σχοινιά τον ΠΑΟΚ που είχε χάσει αποδεδειγμένα το μυαλό του!

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Κίτρινες: Κουλούρης, Ντένιτς, Κλωναρίδης – Βαρέλα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης (84΄ Βασιλαντωνόπουλος), Καστεγιάνο, Νάτσος, Χαρίσης (73΄ Ντένιτς), Σάλομον, Κουλούρης (77΄ Κλωναρίδης), Μουνίθ (84΄ Σπιριντόνοβιτς)

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο (62΄ Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ (62΄ Μουργκ), Ελ Καντουρί (81΄ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (73΄ Σφιντέρσκι), Άκπομ

To Top