Πρώτη προτεραιότητα ο Άρης, θέλει να μείνει ο Βελλίδης, αλλά το ξεκαθάρισε: θα αποφασίσει το καλοκαίρι

Ο Μάρκος Βελλίδης μιλώντας στους σπουδαστές της αθλητικής δημοσιογραφίας άνοιξε την καρδιά του, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ τοποθετήθηκε μετά από αρκετές ερωτήσεις και στο δικό του θέμα, σε ότι αφορά το μέλλον του στον Άρη.

Ο 25χρονος πορτιέρο έχει συμβόλαιο μέχρι τον φετινό Ιούνιο και ήδη όπως τόνισε, η πρώτη του προτεραιότητα είναι ο Άρης, θέλει να μείνει, αλλά ήταν ξεκάθαρος, ότι θα αποφασίσει το καλοκαίρι. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί τότε, όπως είπε κι ο ίδιος με έμφαση, θέλοντας προφανώς να ξεκόψει την όποια μεταγραφολογία και να ριχθεί απερίσπαστος στις αυξημένες υποχρεώσεις του με τον Άρη.

Σε ότι αφορά τις μέχρι τώρα επαφές με τη διοίκηση έκανε γνωστό ότι:  «Έχουμε κάνει κάποιες φιλικές συζητήσεις με τη διοίκηση, ωστόσο δεν έχουμε μιλήσει για κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε μείνει σε συζητήσεις και πιστεύω πως το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε. Θα ήταν χαρά μου να μιλήσω με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο να ανανεώσω το συμβόλαιο του. Στον Αρη περνάω όμορφα, έχω γίνει ένα με την ομάδα και τον κόσμο της και θα είμαι χαρούμενος αν συνεχίσω».

Ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τις προθέσεις του, σύμφωνα με τις οποίες θέλει να συνεχίσει στον Άρη. Χαρακτηριστικά είπε: «Αν μιλήσουμε με τη διοίκηση και βάλουμε  κάποια πράγματα σε μια σειρά, τότε είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσω και να συνεχίσω στον Αρη Εχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και θα χαρώ σε περίπτωση που μείνω και άλλα χρόνια στην ομάδα. Ο Άρης με βοήθησε να ζήσω το όνειρο μου».

Ξεκάθαρος, όμως, ήταν σε ότι αφορά το… τάιμινγκ του συμβολαίου του τονίζοντας ότι οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα είπε: «Προσωπικά εγώ το καλοκαίρι θα δω πως θα εξελιχθούν τα διοικητικά και έπειτα θα πάρω τις αποφάσεις μου» και σε άλλο σημείο:

«Είναι πάρα πολύ όμορφο να σου δείχνει ο κόσμος έμπρακτα την εκτίμησή του. Να ξέρετε ότι μέχρι το καλοκαίρι το μυαλό μου θα είναι στον Αρη. Δε θα συζητήσω με κανέναν μέχρι τότε. Ο,τι συζητήσεις κάνω, θα γίνουν μετά το καλοκαίρι».

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάρκος Βελλίδης στους σπουδαστές των σχολών “Ξυνή”

 

To Top