Νοκ άουτ η μισή ενδεκάδα, αναζητούν τα… αντίδοτα

Στην πιο δύσκολη κατάσταση από το ξεκίνημα της περιόδου σε ότι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα βρίσκεται ο Άρης. Νίκος Πασιαλής βρίσκονται μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν: η μισή ενδεκάδα τέθηκε νοκ άουτ!

Το δελτίο των απουσιών είναι γεμάτο. Η καταμέτρηση έχει να κάνει ως εξής:

Τιμωρημένοι: Αγκάνθο, Κοέλιο, Καζναφέρης.

Τραυματίες: Πουλίδο, Παπαστεριανός.

Αμφίβολοι: Τριανταφυλλάκος, Ασλανίδης.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό ότι το τεχνικό δίδυμο ετοιμάζει τα… αντίδοτα, αφού σε σχέση με την βασική ενδεκάδα θα απουσιάσουν ακριβώς οι μισοί παίκτες! Σημαντική σημείωση θα είναι για δεύτερη φορά φέτος, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα, όπου ο Άρης θα έχει 100% ελληνική ομάδα.

Σε ότι αφορά την άμυνα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Στη δεξιά πλευρά της άμυνας επιστρέφει ο Ψυχογιός, ενώ στο κέντρο της, το δίδυμο Παντίδος, Παπαζαχαρίας «κλειδώνει».

Στο κέντρο τα αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι οι Οικονομόπουλος και Νταμαρλής, ενώ στο χώρο του κέντρου υποψήφιοι είναι οι Καπετάνος, Σουνάς.

Σε ότι αφορά την επίθεση Γκέσιος και Γιαννιώτας πρέπει να θεωρούνται σίγουροι και ο τρίτος λογικά θα είναι ένας από τους Καπετάνο, Σουνά (ανάλογα με το ποιος θα παίξει στο κέντρο), ενώ ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση κάποιου εκ των Κανούλα, Τριανταφυλλάκου.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την προπόνηση της Παρασκευής με δεδομένο ότι το έργο των Πασιαλή, Μπουγιουκλή να είναι εκ των πραγμάτων.

To Top